Horeca op maat

De catering is een belangrijke onderdeel van ieder zakelijk evenement. Om kwaliteit, vakkundigheid en originaliteit te kunnen bieden heeft CineMec eigen horeca in huis. Onze keuken biedt een ruim assortiment met een CineMec signature: duurzaam bereid en verse, biologische streekproducten. Wij denken graag met u mee zodat eten en drinken perfect aansluit bij uw zakelijk evenement.
CineMec Horeca
CineMec Horeca
CineMec Horeca

Ons assortiment

CineMec verzorgt horeca op maat. Van een ontvangst met een feestelijke cocktail en luxe hapjes tot een uitgebreid ontbijt, lunch of diner. We hebben een grote keuze aan snacks, borrelgarnituur en (alcoholische) dranken. Onze chefs gaan graag aan de slag met bijzondere ingrediënten die passen bij uw event én het seizoen. Zij zetten de heerlijkste culinaire gerechten voor u op tafel!

Culinair maatwerk

Heeft uw event een bepaald thema? Of sluit het aan bij een specifieke film? Dan kunnen wij onze catering daar op aanpassen. Veel van onze opdrachtgevers hebben hier positieve ervaringen mee. Het geeft een event net die extra touch. Wij faciliteren graag al uw culinaire wensen.