Congreslocaties

De grote verscheidenheid aan zalen en foyers met het beste beeld en geluid maakt CineMec tot de ideale locatie voor congressen en zakelijke evenementen. Van klein tot groot en van eenvoudig tot exclusief. Met een diversiteit aan foyers in formaat, uitstraling en inrichting is er altijd een passende oplossing voor uw zakelijk evenement. Daarbij staat duurzaamheid bij CineMec altijd voorop. Dankzij een uitstekende bereikbaarheid zijn onze locaties Ede, Utrecht en Nijmegen uitermate geschikt voor regionale en landelijke evenementen.
CineMec Techniek
CineMec Techniek
Horeca CineMec
CineMec Ede Snelweg

Wat u van CineMec kunt verwachten

• Moderne en ruime zalen

CineMec heeft 7 tot 9 zalen per locatie, variërend van 114 tot 1030 zitplaatsen in theateropstelling. Alle zalen zijn voorzien van haarscherp beeld en uitstekend geluid. Onze bioscoopzalen zijn daarom zeer interessant voor congressen en zakelijke bijeenkomsten.

• Sfeervolle en flexibel inzetbare foyers

CineMec heeft verschillende foyers van diverse afmetingen. U kunt bij ons terecht voor een grootschalige bijeenkomst zoals een congres, maar ook voor een intieme bijeenkomst zoals bedrijfsborrels. De foyers zijn uitermate geschikt voor standbouw. Uw sponsoren, klanten en leveranciers kunnen zich hierdoor goed presenteren aan uw bezoekers. Onze ruime foyers kenmerken zich als sfeervolle, lichte ruimtes met een eigen bar, grenzend aan onze zalen.

• De beste techniek

Dankzij onze bioscoopfaciliteiten kunt u uw presentatie professioneel en met beleving overbrengen. Maak gebruik van onze grote schermen, excellente geluidskwaliteit en de nieuwste technieken waar wij u graag over adviseren. Zo komt uw presentatie of bedrijfsfilm nog beter over.

• Catering op maat

CineMec biedt catering en horeca op maat zodat uw wensen hierin aansluiten bij het zakelijk evenement. Onze chefs bereiden hapjes en gerechten die passen bij de gelegenheid met oog voor kwaliteit en duurzaamheid

• Ideale ligging en bereikbaarheid

De drie locaties zijn aan de snelweg gevestigd en daardoor perfect bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Er is ruime parkeergelegenheid op alle drie de locaties.

• Sfeer en inrichting naar wens

Onze foyers hebben voldoende sta- en zitgelegenheid voor uw gasten. Maar u kunt deze ook naar eigen wens inrichten. Maak gebruik van onze digitale schermen voor een persoonlijke bedrijfsboodschap of verwelkom uw gasten over de rode loper. Wij stellen ons flexibel op en denken graag met u mee.

• Communicatiemogelijkheden en advies

CineMec faciliteert jaarlijks meer dan 250 zakelijke evenementen. Met onze expertise als congreslocatie adviseren wij u graag over de mogelijkheden voor een zakelijk evenement. Samen bekijken we hoe we uw wensen kunnen realiseren.

• Gastvrijheid en flexibiliteit

CineMec vindt het belangrijk dat uw gasten zich thuis voelen. Daarom zorgen wij voor een gastvrij ontvangst. Dat maken wij mogelijk door overzichtelijke registratie balies waar u uw gasten welkom kunt heten met een gastvrije ontvangst bij onze bars. Wij geven graag net dat beetje extra om uw organisatie te laten schitteren.

• Creatief met duurzaamheid

Wij hechten veel waarde aan duurzaamheid. Daarom zijn onze gebouwen voorzien van led-verlichting , de energie van de filmprojectoren gebruiken we om de foyers te verwarmen en in Ede isoleert de geluidswal het gebouw met zijn deken van aarde. Onze horeca werkt zoveel mogelijk met duurzame producten.